خدمات بازرگانی

نحوه واردات قطعات الکترونیکی، بدون نگرانی و دغدغه!

واردات قطعات الکترونیکی توسط میثاق سعادت

از آنجایی که کشورمان در زمینه تولید قطعات الکترونیکی به خودکفایی کامل نرسیده است، واردات قطعات الکترونیکی افزایش یافته است. بنابراین افرادی به فروش این نوع قطعات می پردازند، بهتر است با نحوه واردات آنها آشنایی کافی داشته باشند. 

بهتر است بدانید واردات اینگونه قطعات، به دلیل اینکه به صورت عمده خریداری می شود، کار بسیار حساسی است و در صورتی که تجربه کافی و شناخت کامل نسبت به فروشندگان خارجی نداشته باشید، ممکن است قطعاتی که دارای خرابی و سوختگی است یا تقلبی است، وارد کشور کنید و دچار ضرر مالی شوید.

اگر قصد واردات این نوع قطعات را دارید و تجربه کافی در این زمینه ندارید، پیشنهاد می کنیم تا انتهای این محتوا همراه ما باشید.

اهمیت واردات قطعات الکترونیکی

با توجه به اینکه دنیا به سمت تکنولوژی‌های پیشرفته تر قدم بر میدارد، نیاز جوامع و کسب و کارهایی که با تکنولوژی سروکار دارند، به قطعات الکترونیکی بیشتر می شود. بنابراین امروزه قطعات الکترونیکی به دلیل پیشرفت روز به روز تکنولوژی، یکی از مهمترین نیازهای هر کسب و کاری محسوب می شود.

 

  • در دسترس بودن تعداد قطعات مورد نیاز: امروزه کسب و کارها برای اینکه به پروسه تولیدات خود سرعت ببخشند، به دنبال جایی هستند که بتوانند قطعات الکترونیکی مورد نیاز خود را به صورت عمده و با تعدادی که مورد نیاز آنها است، خریداری کنند. یکی از بزرگترین مزیت‌های واردات قطعات، این است که شما می توانید هر تعدادی که نیاز دارید به صورت یکجا سفارش دهید.
    • پرداخت هزینه ای مناسب تر: همچنین به دلیل تعداد زیاد تولیدکنندگان و فروشندگان قطعات الکترونیکی، شما می توانید درباره هر یک از آنها تحقیق کنید و آن فروشنده ای که هزینه مناسب تری را دریافت می کند، انتخاب کنید و قطعات الکترونیکی مورد نیاز خود را سفارش دهید.
    • خریداری قطعات الکترونیکی اورجینال: تشخیص قطعات الکترونیکی تقلبی از اورجینال، کار هرکسی نیست و بسیار دشوار است. شما زمانی که قصد دارید قطعات مورد نیاز خود را از فروشنده داخلی خریداری کنید، اگر در صورت تقلبی بودن، بگوید این قطعه ساخت فلان کشور و فلان کمپانی است، به دلیل دشواری تشخیص اصل بودن آن مجبورید به حرف فروشنده اعتماد کنید و هزینه مدل اصل آن را برای قطعه تقلبی دریافتی، بپردازید. اما اگر قطعه مورد نیاز خود را مستقیما از تولید کننده خارجی خریداری کنید، دیگر نگرانی بابت تقلبی بودن آن نخواهید داشت.
  • دسترسی به انواع قطعات: قطعات الکترونیکی به صورت متنوع تولید می شوند و به فروش می رسند، اما فروشندگان داخلی، فقط به واردات قطعاتی می پردازند که پر فروش ترین و پرکاربردترین هستند؛ اما اگر شما قصد واردات قطعات الکترونیکی را دارید، دست شما برای انتخاب قطعات بازتر است و به انواع مختلفی از قطعات الکترونیکی دسترسی خواهید داشت و می توانید بهترین قطعات را برای پروژه‌ها یا مشتریان خود، انتخاب و خریداری کنید.

واردات چه نوع قطعاتی امکان پذیر است؟

تنوع قطعات الکترونیکی از نظر جنس، کاربرد و سایز بسیار زیاد است و هر یک از آنها برای دستگاه خاصی کاربرد دارد؛ شما می توانید هر مدل از قطعاتی که نیاز دارید به صورت تک یا عمده خریداری و به کشور وارد کنید.

اگر بخواهیم آنها را به صورت خیلی کلی دسته بندی کنیم، به شرح زیر است:

  • قطعات و کانکتورهای RF
  • مبدل DC
  • و…

بهتر است بدانید، این قطعات در ایران نیز تولید می شوند، اما به دلیل تولید به تعداد محدود و میزان درخواست بالا، مجبور به واردات قطعات الکترونیکی هستیم.

 

 

یکی از شرکت‌های بزرگ و معتبر بازرگانی که تخصص آن واردات قطعات الکترونیکی است؛ شرکت توسعه تجارت میثاق سعادت است. این شرکت سال‌هاست که در زمینه تهیه و توزیع قطعات الکترونیکی به فعالیت می پردازد.

در ادامه قطعاتی را که این شرکت به واردات و فروش آن‌ها می پردازد را برای شما شرح می دهیم:

  • برد الکترونیکی
  • آی سی IC
  • دیافراگم
  • مگنت
  • خازن
  • مقاومت
  • ماسفت Moseft
  • خمیر سیلیکون Silicone paste
  • التراسونیک Ultrasonic
  • ترمیستور پی تی سی PTC
  • ترمیستور ان تی سی NTC
  • و…

معرفی 5 مرحله اصلی واردات قطعات الکترونیکی به کشور

به طور کلی واردات کالا به کشور کاری دشوار و زمانبر است؛ اگر در هر مرحله اشتباهی هرچند کوچک صورت بگیرد، ممکن است منجر به جریمه و خسارت‌های مالی شود.

 

 

نکته دیگری که بهتر است به آن توجه داشته باشید این است قطعات الکترونیکی به دلیل اینکه سایز کوچکی دارند. خرید و واردات آنها به صورت تک اصلا توصیه نمی شود و با یک حساب سرانگشتی متوجه خواهید شد. که این کار به صرفه نیست و خرید و واردات آنها به صورت عمده نیز کار دشوار و پر ریسکی است، زیرا به دلیل تعداد زیاد آنها، شما قادر نخواهید بود. تمامی آنها را بررسی کنید و ممکن است قطعاتی سوخته و خراب به کشور وارد کنید. حال برای جلوگیری از این مشکل چه کاری باید انجام دهیم؟ در ادامه راه حل این مشکل را برای شما شرح خواهیم داد، با ما همراه باشید.

1) شناخت تولیدکننده یا فروشنده: 

توجه داشته باشید، از آنجایی که قصد دارید کالاهای مورد نظر خود را به صورت اینترنتی ثبت سفارش کنید. برای اینکه قطعات فیک و تقلبی یا سوخته و خراب به کشور وارد نکنید، باید فروشنده یا تولید کننده را به خوبی بشناسید و در مورد آن اطلاعاتی کسب نمایید.

سعی کنید تولیدکنندگان شناخته شده و فروشندگان بزرگ و معتبر را برای خرید قطعات مورد نیاز خود انتخاب کنید، در این صورت نگرانی شما درباره خسارات مالی کمتر خواهد بود.

2) بررسی قطعات الکترونیکی به صورت فیزیکی و ارسال آن‌ها

اگر قصد دارید خودتان قطعات را به کشور وارد کنید، قبل از انجام امور واردات، قطعات خریداری شده را به صورت فیزیکی و مستقیم بررسی کنید.یا از شرکت بازرگانی که امور وارداتی شما را انجام می دهد، درخواست کنید قطعات خریداری شده توسط شما را بررسی نمایند.

اما همانطور که گفتیم به دلیل تعداد بالا و کوچک بودن قطعات، امکان بررسی یک به یک آنها غیر ممکن است. بنابراین بهتر است چند نمونه از قطعات را به صورت رندوم انتخاب کنید و سلامت آنها را بررسی کنید.

بعد از اینکه بررسی آنها به اتمام رسید، قطعات را باید از راه هوایی یا راه دریایی به کشور صادر کنید.

3) امور گمرکی و تشریفات مربوط به آن

برای اینکه بتوانید قطعات خریداری شده را به کشور وارد نمایید.ابتدا باید مدارک و اسناد مربوط به قطعات الکترونیکی خریداری شده را به گمرک تحویل دهید.

قطعات شما در انبار گمرک نگهداری می شوند تا زمانی که بازرسی آنها و اسناد آنها و مطابقت دادن مشخصات با یکدیگر به طور کامل انجام شود.

اگر تجربه کافی در انجام امور گمرکی ندارید به شما پیشنهاد می دهیم از شرکت‌هایی که تخصص آنها در این زمینه است راهنمایی و مشاوره بگیرید. زیرا در صورت بروز مشکل ممکن است به عنوان متخلف شناخته شوید و بار شما در گمرک ضبط شود.

نکته دیگری که بهتر است بدانید، در گمرک به دلیل اینکه بار شما در انبار نگهداری می شود. بازرسی‌هایی صورت می گیرد، هزینه هایی بابت امور گمرکی از شما درخواست خواهد شد که باید آنها را پرداخت کنید.

4) پرداخت عوارض و مالیات واردات قطعات الکترونیکی

دولت برای هر یک از کالاهای وارداتی رقمی بابت پرداخت مالیات تعیین کرده است. شما زمانی که در ابتدای شروع عملیات واردات، هزینه‌ها را تخمین می زنید، باید میزان مالیات واردات قطعات را نیز در نظر بگیرید و آن را پرداخت کنید.

5) دریافت قطعات الکترونیکی

پس از کسب مجوز و ترخیص قطعات از گمرک، مسئولیت حفظ سلامت قطعات، حمل و نقل و انبار آنها به عهده شما خواهد بود. دولت هیچ مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت.

 

حال همانطور که آگاه هستید، واردات قطعات الکترونیکی نیاز به حساسیت و تجربه ای کافی دارد. اگر تجربه کافی در این زمینه ندارید، پیشنهاد می کنیم ابتدا با اصطلاحات مربوط به هر یک از مراحل واردات آشنا شوید. اطلاعات کافی درباره آنها کسب نمایید.

شرکت بازرگانی معتبر توسعه تجارت میثاق سعادت، با دارا بودن سابقه ای درخشان در این زمینه، می تواند به خوبی شما را در این امر یاری کند. برای دریافت مشاوره و راهنمایی می توانید با ما تماس بگیرید.

راه‌های ارتباط با ما:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.