بازرگانی تخصصی

راهنمای واردات سنسور NTC

واردات NTC توسط شرکت توسعه تجارت میثاق سعادت

از آنجایی که سنسورهای الکترونیکی دقت بالایی دارند و هزینه آنها نسبتا پایین است، امروزه در ساخت دستگاه‌های مختلف از سنسورهای الکترونیکی هوشمند استفاده می شود. در دستگاه‌هایی که در ساخت آن از برد الکترونیکی استفاده می شود، نیاز به سنسوری دارد که پارامترهایی مثل دما و فشار را به ولتاژ، جریان و مقاومت تبدیل کند. سنسورهای مختلفی در این زمینه وجود دارند تحت عنوان ترانسدیوسرها، که به ترانسدیوسر دما، ترمیستور می گویند. ترمیستور دارای دو نوع PTC و NTC است که هر یک از آنها دارای ویژگی‌ها و کاربرد خاصی هستند. 

اخیرا به دلیل نیاز کشور به قطعه NTC، واردات آن افزایش پیدا کرده است. بنابراین اگر قصد واردات این نوع ترمیستور را دارید، لازم است اطلاعاتی درباره آن کسب کنید. در این محتوا این نوع قطعه را به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

ان تی سی (NTC) چیست و عملکرد آن چگونه است؟

یکی از سنسورهای تابع دما که دمای محیط را به مقاومت تبدیل می کند، ترمیستور ان تی سی است؛ میشود گفت ترمیستور NTC مترجم دما و برد الکترونیکی است؛ به این صورت که زبان دما را به زبان الکترونیکی ترجمه می کند. به طور کلی هنگامی که دما به مقاومت تبدیل می شود، برد الکترونیکی که بر روی دستگاه نصب شده است، با توجه به مقاومت، دمای دستگاه را می خواند و با توجه به میزان دما، خروجی مربوطه را به اجزای مختلف دستگاه می دهد. 

کلمه NTC مخفف شده ی عبارت Negative Temperature Coefficient است که به معنای ضریب حرارتی منفی است؛ به این صورت است که زمانیکه دمای مرکزی افزایش می یابد، به طوریکه به بالاتر از مقدار مشخص شده می رسد، مقاومت آن کاهش پیدا می کند. ان تی سی به دلیل اینکه جنس آن از نیمه هادی های متال اکسید است، به دما حساسیت بالایی نشان می دهد.

معرفی انواع ان تی سی (NTC) 

NTC به معنای ضریب حرارتی منفی است.

این نوع ترمیستور دارای انواع مختلفی است که شکل هر یک از آنها با دیگری متفاوت است و دارای کاربرد خاصی است.

برای خرید یا واردات NTC ابتدا باید توجه داشته باشیدکه کدام نوع از ان تی سی تقاضای بیشتری دارد،سپس سفارش خود را ثبت کنید. نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که قطعات NTC بسیار کوچک هستند و برای واردات آن شما باید آنها را به صورت عمده خریداری کنید و از آنجایی که تست سلامت یک به یک آنها وقت گیر است، اینگونه بررسی‌ها انجام نمی شود و ممکن است قطعات خراب و ناسالم به دست شما برسد. برای پیشگیری از بروز چنین مشکلی بهتر است از شرکت‌ها و فروشندگان دارای اعتبار این کالا را خریداری کنید؛ همچنین شرکت‌های بزرگ بازرگانی که تخصص آنها واردات اینگونه قطعات است، می توانند به خوبی شما را در این زمینه راهنمایی کنند. 

انواع ترمیستور ان تی سی، شامل موارد زیر می شود:

  • ان تی سی شیشه‌ای 
  • ان تی سی مهره ای یا مستغرق
  • ان تی سی دیسکی
  • ان تی سی کلیپسی یا جداری

مقاومت ان تی سی ها چگونه است؟

قبل از توضیح درباره ی میزان مقاومت ان تی سی‌ها، بهتر است بدانید، تعیین میزان مقاومت همه ی ترمیستورها در دمای 25 درجه سانتی گراد است که دمای معمولی محیط است. اگر بخواهیم با زدن مثال برای شما این مساله را باز کنیم، شما زمانی که درخواست خرید ان تی سی 5 کیلو اهم را می دهید. به معنای این است که ان تی سی مورد نیاز شما در دمای 25 درجه سانتی گراد دارای مقاومت 5 کیلو اهم است. 

محدوده دمای کارکرد NTC ها بین 70 تا مثبت 316 درجه سانتی گراد است و تا مثبت 100 کیلو اهم میزان مقاومت برخی از انواع ان تی سی ها است. بهتر است بدانید مقاومت ان تی سی پکیج 10 کیلو اهم است.

تضمین کیفیت واردات NTC با میثاق سعادت

تست سلامت ترمیستور ان تی سی چگونه است؟

بعد از ترخیص ان تی سی ها از گمرک، زمانی که تمامی آنها به دست شما رسیدند. قبل از عرضه به بازار بهتر است سلامت آنها را بررسی کنید. اگر نمی دانید چگونه می توان سلامت آنها را تست کرد، تا انتهای این بخش همراه ما باشید. 

برای تست ان تی سی ها، قدم اول این است که آنها را به طور کامل از دستگاه جدا و خارج کنید. سپس قسمت سنس را در آب سرد قرار دهید تا به سرعت خنک شود، در این مرحله مقاومت سنسور باید به میزان عادی آن برگردد؛ مثلا میزان مقاومت ان تی سی پکیج در دمای معمولی، 10 کیلو اهم است. اگر میزان مقاومت آن دو تا سه کیلو اهم بالاتر یا پایین تر باشد، آن قطعه ناسالم و خراب است.

برخی از افراد در این شرایط، به دلیل اینکه قطعه تا حدودی قادر است برای دستگاه کار کند،همان قطعه را در دستگاه خود نصب میکنند. توجه داشته باشید حتی اگر قطعه می تواند تا حدی کارکرد دستگاه را راه بیندازد. وجود آن در سیستم خطرناک است و کم کم به دستگاه آسیب وارد می کند. بنابراین بهتر است آن را تعویض کنید و ان تی سی جدید و سالمی را بر روی دستگاه نصب کنید.

‌به طور کلی NTC یک قطعه بسیار کوچک و حساسی است که ثبت سفارش و واردات آن کمی دشوار و با چالش‌هایی همراه است. بهتر است این کار را به شرکت‌های بازرگانی بزرگ و معتبری بسپارید که سابقه‌ای درخشان در زمینه واردات قطعات الکترونیکی دارند. شرکت بزرگ توسعه تجارت میثاق سعادت با دارا بودن سابقه طولانی در زمینه واردات این نوع قطعات، به خوبی می تواند واردات کالای شما را انجام دهد. مشاوران این شرکت می توانند به خوبی شما را در این زمینه راهنمایی کنند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.